Noen stikkord på hva vi gjør :-)


Vi er godkjent bilverksted 01 og traktorverksted.

Service på alle bilmerker!

Oljeskifte - Filter- Gearkasse flush - Innvendig rens - Polering - Lys montering - Antirust - Batteri - Rekvisita 

Bildeler - Tilhenger deler - Dekk og felg - Olje/smøremiddler til alt - Ac 

Utleie av hengere

dekk og felg
BESKYTT DIN BIL MOT RUST PÅ EN EFFEKTIV OG MILJØVENNLIG MÅTE.

Rustbuster Ltd er kanskje Storbritannias mest anerkjente eksperter på antirustbehandling. Deres metoder og produkter har vunnet flere forbrukerundersøkelser, “best i test” og er de mest foretrukne produktene som er på markedet der.

 

Corrolan Ramsoil er et naturprodukt som gjør dette til det ultimate alternativet for de miljøbeviste. Lanolinoljen utvinnes fra dyr med ull, og kalles på folkemunne for «sauefett». Lanolinoljen har vært brukt mot rust over hele verden siden 1940-tallet, gjerne på skip, men også i offshoreindustrien. Dette på grunn av sine saltvannsbestandige egenskaper.

 

Corrolan er svært penetrerende og kryper gjerne inn til 12 cm, og trenger også inn i falser og lignende. Dette er fremtidens metode å rustbeskytte biler på, et miljøvennlig produkt med åpenbare positive effekter. Corrolan Ramsoil gir en sikker og god rustbeskyttelse og har en produktserie som inneholder alt du trenger for en effektiv og varig rustbeskyttelse.

 

OM BEHANDLINGEN

Bilene vaskes ned under. Bilen tørkes deretter

 

Ved hovedbehandling (anbefales alltid første gangen) skrus alle plastdeler ned og hjul av. Ved enkel eller rebehandling skrus plater under ned. Rebehandling gjøres etter ca 24 måneder.

 

 


Saltdal dekk og bilservice AS 

Kirkegata 36 8250 Rognan

post@dekkbil.no